Где:
Американская, Европейская, Венгерская, Средиземноморская, Уличная еда, Подходит для вегетарианцев
Закрыто сегодня
$$$$ Стоимость на одного гостя HUF 3 000 - 7 600
Puskás Tivadar út 2, Будаёрш
Фотография Oliva Étterem
Добавить фото
Фотография Oliva Étterem
+ 17 фотографий Фотография Oliva Étterem
+ 16 фотографий Фотография Oliva Étterem
Фотография Oliva Étterem
+ 14 фотографий Фотография Oliva Étterem
Добавить фото
Оставить отзыв

В ресторане в меню можно попробовать блюда венгерской и средиземноморской кухонь. Этот ресторан имеет оценку 4.3 в рейтинговой системе Google.

Лучший в городе

Клуб

Часто упоминается в отзывах

Рейтинги "Oliva Étterem"

Отзывы посетителей "Oliva Étterem"

/ 69
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Nagy csalódás megint...Kollégákkal adtunk még egy esélyt az étteremnek, bárcsak ne tettük volna. Égett hamburgert szolgáltak fel, valószínűleg a szembe ülő kollégám égett hamburgerének az alját kaptam, mert amikor megfordítottam rémes látvány fogadott. Szerencse, hogy éhes voltam nagyon, mert így az étel többi része elfogyott, annak ellenére, hogy a hús is nagyon rossz minőségű és száraz volt a sajttal együtt. Csak készpénzzel lehet fizetni, amit az ételek felvételekor nem jelez a pincér. Nem tudom ajánlani a helyet!
Nem ajánlott kategória! A helyszínen hideg volt, amikor rákérdeztem mi történt a hamburgerem tetejével (egy másik rendelés hamburgere nem volt megégetve) azt a választ kaptam, hogy jó lesz az így, nincs annak semmi baja. A bejárati ajtón szép kártyás és bankkártyás fizetési mód is szerepel, a fizetéskor közlik, hogy csak kp-ben lehet fizetni, szerintem tovább nem is kell magyaráznom az értékelésem... Utólag derült ki, hogy egy másik rendelés kapta meg az én burgerem alját, kifejezetten korrekt így elsunnyogni egy hibát, ami egy 80 ft-os új zsemle lepirításával orvosolható lett volna (tömeg nem volt, bőven lett volna rá idő). Kár a helyért! :(
Többször adtunk esélyt ennek a helynek, de minden alkalommal csalódnunk kellett. Rendszeres eset, hogy "nem működik a kártyaterminál". Amit persze csak a fizetéskor közölnek. Kifejezetten hideg volt a helység, az ételt elég soká kaptuk meg. Az én rendelésem finom volt, de a kollégáim elé tett ételről ezt nem lehet elmondani.
Все отзывы
Проложить маршрут
Адрес
Puskás Tivadar út 2, Будаёрш, Пешт, Венгрия, 2040
Особенности
Веранда Еда на вынос Бронирование столиков Возможна оплата картами Доставка еды Нет Wi-Fi
Режим работы
ПонедельникПн 11:00-16:00
ВторникВт 11:00-16:00
СредаСр 11:00-16:00
ЧетвергЧт 11:00-16:00
ПятницаПт 11:00-16:00
СубботаСб Закрыт
ВоскресеньеВс Закрыт
Обновлено: