Пицца, Подходит для вегетарианцев
Открыт сейчас 16:00 - 22:00
$$$$ Стоимость на одного гостя более 45 €
Raadhuislaan 156, Tegelen
Фотография Domino's Pizza
Добавить фото
Фотография Domino's Pizza
+ 17 фотографий Фотография Domino's Pizza
+ 16 фотографий Фотография Domino's Pizza
Фотография Domino's Pizza
+ 14 фотографий Фотография Domino's Pizza
Добавить фото
Оставить отзыв

В этом ресторане можно заказать вкусно приготовленную пиццу. Посетители считают, что здесь восхитительный сервис, но посетители невысоко оценили Domino's Pizza Tegelen на Google.

Рейтинги "Domino's Pizza"

Отзывы посетителей "Domino's Pizza"

/ 71
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Geweldig die domino's pizza in tegelen je besteld 2 pizza's krijgt ze lauw thuis afgeleverd dan tijdens het eten kom je er bij 1tje achter dat er haar in de pizza zit dan bel je op voor het temelden zeggen ze je eerst u krijgt een nieuwe en we leveren die zo snel mogelijk bij u af 1 uur later bellen we nog maar eens op naar domino's pazza tegelen met de vraag waar onze nieuwe pizza dan blijft krijg je van hun heel fijn tehoren dat wij onze pizza maar moeten komen halen wauw geweld wat een klantenservice dit is de eerst en laatste keer dat ik bij domino's een pizza heb besteld. De beste pizza's en donor krijg je nog altijd bij Karvan in tegelen en de klantenservice is daar ook geweldig want gaat er daar wat mis met je pizza of duurt de bestelling te lang krijg je meestal een extra blikje cola er bij.
Domino's Pizza Tegelen bedankt voor de mooie bloemen! Het was niet nodig, maar wel erg attent. Het "foutje" is jullie zeker vergeven hoor ;) Wat een super fijne afhandeling!
Eindelijk hebben we in Tegelen Domino's Pizza. Het eten smaakt heerlijk , vriendelijke mensen en snelle service top top top !!
Все отзывы
Проложить маршрут
Адрес
Raadhuislaan 156, Tegelen, Лимбург, Нидерланды
Особенности
Доставка еды
Режим работы
ПонедельникПн 16:00-22:00
ВторникВт 16:00-22:00
СредаСр 16:00-22:00
ЧетвергЧт 16:00-22:00
ПятницаПт 11:30-22:00
СубботаСб 16:00-22:00
ВоскресеньеВс 16:00-22:00
Обновлено: