Где:
Скандинавская, Американская
Скоро закрывается: 23:00
$$$$ Стоимость на одного гостя 21-38 €
Lentaejaentie 1, Вантаа
Фотография Gui
Добавить фото
Фотография Gui
+ 17 фотографий Фотография Gui
+ 16 фотографий Фотография Gui
Фотография Gui
+ 14 фотографий Фотография Gui
Добавить фото
Оставить отзыв

Здесь в меню можно заказать блюда скандинавской кухни. В этом ресторане стоит попробовать вкусного лосося, салаты и стейки. Закажите хорошее вино. Многие клиенты утверждают, что в Gui неплохой кофе.

Удобное расположение этого места позволяет легко добраться до него на любом виде транспорта. По отзывам гостей, персонал здесь потрясающий. По словам посетителей, сервис великолепный. Многие считают, что цены здесь привлекательные. Это заведение стоит посетить из-за замечательного интерьера. Множество посетителей оценили этот ресторан на 4 на Trip.

Часто упоминается в отзывах

ужин отличный сервис удобное расположение бизнес-ланч

Отзывы посетителей "Gui"

/ 10
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Lounaat, molemmat viiden kymmenen euron menut, olivat mauttomia ja tylsiä. Ei hintansa arvoinen kokemus. Tarjoilija yritti parhaansa mukaan pelastaa palvelulla tilanteen, mutta ei tehnyt mieli jäädä hotelliin illalliselle lounaan perusteella. Kalastajatorpan ja Strandin maukkaisiin ruokiin verrattuna lentokentän Hilton ei ole kyllä samalla tasolla. Ravintola itse on siisti ja tyylikäs, joten ruokaan soisi panostettavan enemmän.
Ei enää tässä elämässä toista kertaa sinne...liha purukumia ja maistui maksalta :-P
Ei enää tässä elämässä toista kertaa sinne...liha purukumia ja maistui maksalta :-P
Tuli yövyttyä lentokentän Hiltonissa ja poikkeuksellisesti tuli testattua hotellin ravintolaa illallisella: 23,50€ hintaan burgerin pitäisi olla erinomainen hyvä, toki hinnassa on mukana sekä lentokenttä- että Hilton-lisää. Ihan sille tasolle ei päästy, purilainen oli kaiken kaikkiaan hyvä vaikkei erinomainen. Ranskalaiset taas olivat kovinkin mitäänsanomattomia. Hieno pikkuinen yksityiskohta oli burgerin pintaan poltettu Hilton-logo. Tosin joku brandi-ihminen saattaisi saada rytmihäiriöitä siitä että kyseessä taitaa olla logon wanha versio... Aamiaisella sangen laaja valikoima, ei nyt mitään super-luxusta sinällään mutta varmasti riittävä määrä sekä lämpimiä että kylmiä hyvälaatuisia vaihtoehtoja. Tyylikäs ravintola, kuten hotelli myöskin muuten. Menisinkö uudestaan? No mikä ettei.
И придраться не к чему...
Все отзывы
Проложить маршрут
Адрес
Lentaejaentie 1, Вантаа, Уусимаа, Финляндия, 01530
Особенности
Возможна оплата картами Доставка еды Нет веранды Wi-Fi Бронирование столиков Парковка Доступ для кресел-каталок
Режим работы
ПонедельникПн 10:00-23:00
ВторникВт 10:00-23:00
СредаСр 10:00-23:00
ЧетвергЧт 10:00-23:00
ПятницаПт 10:00-23:00
СубботаСб 10:30-23:00
ВоскресеньеВс 10:30-23:00
Обновлено: