Итальянская, Подходит для вегетарианцев
ЗакрытОткроется в 12:00
$$$$ Стоимость на одного гостя 9 €-35 €
Lindelaan 66, Леббеке
Добавить фото
18 фото
Закажите пиццу в "Il Tuo Ristorante"
Еда в "Il Tuo Ristorante"
Блюда в "Il Tuo Ristorante"
Это снимок, где изображены еда и алкоголь в Il Tuo Ristorante
Взгляните на фото ресторана "Il Tuo Ristorante"
Это фото ресторана "Il Tuo Ristorante"
Добавить фото
Оставить отзыв

Зайдите в этот ресторан и попробуйте итальянскую кухню. По отзывам посетителей, здесь можно заказать вкусно приготовленную пиццу, морепродукты и стейки. Обязательно закажите хороший лимончелло или неплохой джин. Многие клиенты Il Tuo Ristorante рекомендуют вкусный кофе или хороший тоник.

Большинство гостей отмечают, что персонал в этом месте обходительный. По отзывам посетителей, сервис здесь приятный. Оценка этого заведения 4.4 на Google.

Лучший в городе

Рыбный ресторан
Пицца (2020)
На свежем воздухе

Часто упоминается в отзывах

Рейтинги "Il Tuo Ristorante"

Отзывы посетителей "Il Tuo Ristorante"

/ 316
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Emma De Maegdt
Met de overheerlijke basis-belegde pizzadegen van Il Tuo Ristorante is het maken van een home made pizza, naar eigen smaak en voorkeur een fluitje van een cent! Grazie mille! ;)
Guy De Maeseneer
Deze avond takeaway van Il Tuo Ristorante laten brengen : Het was top ! Exact op tijd geleverd, perfect op temperatuur en bovenal superlekker ! Bedankt en we bestellen nog meer...
Patje Deroscha
Il tuo ristorante is een betrekkelijk klein restaurant, met een gezellig interieur.De keuken en de zaal worden door authentieke Italianen bemand. Wil je jouw keuze van het menu in het Italiaans bestellen? Geen probleem, maar het kan even goed in het Nederlands.Tijdens ons bezoek (voor mij was het reeds het tweede) werden we heel goed ontvangen, we voelden ons er direct thuis.Ook wat het eten betreft hadden we totaal geen reden tot klagen.Zowel wat de hoeveelheid, de presentatie, de smaak en de temperatuur van het eten betreft konden we geen enkel negatief punt vinden om hier te vermelden.Het gebeurt niet zo vaak dat ik tranen in de ogen krijg omdat ik zo door de smaak geëmotioneerd ben, wel...tijdens deze ervaring moest ik me toch even bedwingen.De prijzen op de kaart zijn geen bistro prijzen maar hetgeen je er voor in de plaats krijgt is dan ook van een veel hogere kwaliteit, bereiding en afwerking.Betaling met de bankkaart behoort tot de mogelijkheden, dus zolang je saldo voldoende is hoef je niets te vrezen.Uiteraard zullen er mensen zijn die misschien hier of daar een klein puntje van kritiek hebben, en dat is hun volste recht, ik hoop dan alleen maar dat ze alles in de juiste proporties vermelden.Onze ervaring was deze keer zeer goed en wat mij betreft is het voor herhaling vatbaar.
Все отзывы
Проложить маршрут
Адрес
Lindelaan 66, Леббеке, Фламандский регион, Бельгия
Особенности
Возможна оплата картами Веранда Бронирование столиков Нет доставки Еда на вынос Парковка Доступ для кресел-каталок
Режим работы
ПонедельникПн 18:00-22:30
ВторникВт Закрыт
СредаСр 18:00-22:30
ЧетвергЧт 12:00-15:00
18:00-22:30
ПятницаПт 12:00-15:00
18:00-22:30
СубботаСб 12:00-15:00
18:00-22:30
ВоскресеньеВс 12:00-15:00
18:00-22:30
Обновлено: