Где:
Итальянская, Пицца, Подходит для вегетарианцев
Открыт сейчас 11:00 - 22:00
$$$$ Стоимость на одного гостя SEK 89-220
Storgatan 27, Ландскруна
Фотография Mamma Teresa
Добавить фото
Фотография Mamma Teresa
+ 17 фото Фотография Mamma Teresa
+ 16 фото Фотография Mamma Teresa
Фотография Mamma Teresa
+ 14 фото Фотография Mamma Teresa
Добавить фото
Оставить отзыв

После прогулки у Landskrona Museum зайдите пообедать в эту пиццерию. Откройте для себя блюда итальянской кухни в Mamma Teresa. Многие гости этого места советуют заказать изумительную пиццу, оленину и каннелони. В этом заведении можно заказать неплохое вино.

По мнению клиентов, персонал здесь компетентный. По словам посетителей, сервис восхитительный. Многие считают, что цены здесь низкие. Гости присвоили этой пиццерии рейтинг 4.3 на Google.

Отзывы посетителей "Mamma Teresa"

/ 389
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Alltid älskat pizza på mamma Teresa men vi var där förra veckan och även om dem var goda var det inget wow speciellt inte för 100 kr pizzan.Vitlöksåsen var inget speciellt heller, lite väl tjock i smaken och för lite vitlökMen vi kommer Tbx kör en årlig pizza där
Pizzeria Mamma Teresa har gott italienskt mat, prisvärd och väl tillagad. God italienskt vin också. Vänlig service.
Var under eftermiddagen med min fru och barn för att äta. Vi har varit där mer sällan nu sista åren. Mycket är p.g.a. framför allt deras service och urvalet av servitriser som verkligen inte vet hur man tar hand om och beter sig mot sittande gäster.Under den stunden vi var där hade vi TRE STYCKEN servitriser först och främst!?!?När vi kom blev vi inte välkomnade, inte ens hänvisade till ett bord. Nä vi fick ta ett bord. Servitris nummer ett kom med menyerna men lade dom på ett annat bord. Vi frågade om barnstol som hon kom med, men hon satte den långt ifrån vårt bord. När vi hade sätt oss till rätta så tar det väldigt lång tid, kanske 12-13 minuter innan någon kommer och frågar om vi är klara att beställa. MEN DÅ ÄR DET SERVITRIS NUMMER TVÅ dom tar vår beställning.Vi väljer både förrätt och varmrätt men vi fick allt på samma gång så det blev väldigt trångt på vårt bord.När vi fått maten så är min frus Italienska sandwich väldigt smaklös, men den går att äta.Min Rigatoni är lite bränd men inte som några utav dom andra gångerna jag beställt någon slags pasta då pastabitarna varit nästintill svarta. Lämnade och klagade så klart och fått ny mat.När vi ätit och druckit klart så är det SERVITRIS NUMMER TRE som dukar av. Hon är mer som en servitris ska vara i bemötande. Frågar om allt smakade bra och om vi är nöjda eller vill ha dessert/kaffe etc.Tror att Mamma Teresa måste se sig om efter mer erfarna eller duktiga servitriser och servitörer samt att maten håller samma höga standard som den gjorde en gång i tiden.Just nu känns Mamma Teresa väldigt överskattat tyvärr.
Все отзывы
Проложить маршрут
Адрес
Storgatan 27, Ландскруна, Сконе, Швеция
Особенности
Доставка еды Еда на вынос Доступ для кресел-каталок
Режим работы
ПонедельникПн 11:00-21:00
ВторникВт 11:00-21:00
СредаСр 11:00-21:00
ЧетвергЧт 11:00-21:00
ПятницаПт 11:00-22:00
СубботаСб 12:00-22:00
ВоскресеньеВс 12:00-21:00
Веб-сайт
Обновлено: