Где:

NordanSmak – www.nordansmak.se

/ Вегетарианский ресторан
ЗакрытОткроется в 11:00
Вегетарианская
Добавить фото
Оставить отзыв
Фотография NordanSmak – www.nordansmak.se
Добавить фото
Фотография NordanSmak – www.nordansmak.se
+ 97 фотографий Фотография NordanSmak – www.nordansmak.se
+ 96 фотографий Фотография NordanSmak – www.nordansmak.se
Фотография NordanSmak – www.nordansmak.se
+ 94 фотографии Фотография NordanSmak – www.nordansmak.se

Этот ресторан находится недалеко от местной достопримечательности - Lulea domkyrka. Гости отмечают, что здесь можно попробовать блюда вегетарианской кухни. Большинство посетителей указывают на то, что персонал в NordanSmak – www. Nordansmak. Se приятный. Рейтинг этого места 4.8 на Facebook.

Лучший в городе

Вегетарианский ресторан

Рейтинги

Отзывы посетителей

/ 16
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Måste ge en av de bästa matrecensioner jag gett hittills i mitt liv och ni som känner mig vet att jag inte skräder med orden eller håller inne med vad jag tycker. Detta måste ni testa.
Vegetarisk soppa på Nordansmak i Luleå. Betala 65 eller 85kr vilket som passar själv tycker jag är oerhört fint. Att sedan få avnjuta en otroligt god soppa till hembakt glutenfritt bröd bakat på mjöl som de malt själv och sedan avnjuta detta till en kopp nypressad ekologiskt kaffe var otroligt fint. Allt gjort på ekologiska produkter som är gluten och laktos fria.
Att sedan få samtala med personalen och få berättat om upplevelser som cykelturer ner till europa för att närvara vid miljökonferanser och demonstrationer i bland annat Paris höjde upplevelsen.
Att få vetskap om Hollands alla cykelbanor där principen att det ska vara det snabbaste sättet att ta sig fram på och därför prioriterat före bilvägar ökade nyfikenheten på att damma av cykeln och bege mig iväg på en cykel semester i ett somrigt Europa.
Ska ni äta någonstans och dessutom bidra till en mycket god sak så rekommenderar jag å det starkaste Nordansmak i Luleå. Betala 65 eller 85 utifrån förmåga och välvilja och få mat med bästa tänkbara ingredienser.
.
Very nice place! Delicious food, hospitable people.
Все отзывы
Адрес
Stationsgatan 25B, Лулео, Норрботтен, Швеция, 972 38
Режим работы
ПонедельникПн 11:00-15:00
ВторникВт 11:00-15:00
СредаСр 11:00-15:00
ЧетвергЧт 11:00-18:00
ПятницаПт 11:00-15:00
СубботаСб 12:00-15:00
ВоскресеньеВс Закрыт
Веб-сайт
Обновлено: