Добавить меню
Турецкая
ЗакрытОткроется в 12:00
Kruisstraat 96, Эйндховен
Фотография Oba
Добавить фото
Фотография Oba
+ 3 фотографии Фотография Oba
+ 2 фотографии Фотография Oba
Фотография Oba
Фотография Oba
Добавить фото
Оставить отзыв
Проложить маршрут Kruisstraat 96
Эйндховен, Северный Брабант, Нидерланды

Обязательно загляните в этот ресторан, если окажетесь неподалёку от Flying Pins. Если вы хотите попробовать турецкую кухню, то стоит зарезервировать столик в Oba. Это место имеет оценку 4.4 на Google.

Рейтинги "Oba"

Отзывы посетителей "Oba"

/ 41
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Inderdaad zoals meer gezegd in de reviews een schone zaak met als je binnenkomt personeel dat vriendelijk begroet. Kapsalon Döner besteld, vrij prijzig 8 euro voor niet al te groot, maar als de kwaliteit goed is graag betaald. De bestelling werd netjes op tafel gezet zag er op het oog smakelijk uit, verse sla er op knapperig vers. Toen ik mijn vork er in zat veranderde mijn mening snel. Er zat zo ontzettend weinig vlees op, een erg dun laagje op een grote laag frites. Ik maakte dan ook direct de opmerking dat het meer een frietsalon leek, de reactie, zonder te kijken dat het een kapsalon was. Mijn opmerking dat het wel erg veel frites was en weinig vlees werd weggewaaid.De sla was het enige goede aan dit gerecht, ik kan het geen kapsalon noemen, de döner was droog, duidelijk onder de grill opgewarmd en niet vers van het spit. De frites waren keihard. Al bij al één n doffe ellende.Bij het afrekenen kreeg ik de vraag of het wel lekker was geweest. Eerlijk gezegd dat ik een review zou schrijven en dat ik maar om twee redenen die. Als het heel goed is of als het heel slecht is. De beste man vroeg mij en voer mij, eerlijk gezegd dat ik het een heel treurige ervaring vond en dat ik echt nooit meer zal terugkomen.De vriendelijkheid verdween snel met de opmerking "nooit meer welkom".Jammer dat een eigenaar niet naar klanten luistert, het kan een keer mis gaan maar neem een klacht serieus. Had bij de eerste opmerking de moeite genomen om te komen kijken. Had het teruggenomen en een nieuwe, wel goede gemaakt. Maak excuses naar een klant die ontevreden is kijk hem niet aan alsof het je allemaal niets kan schelen.Oba Eindhoven is een absolute afradee.
smacznie i miła obsługa
Met een heerlijke kapsalon kipdoner en pizza Hawaï gehad was echt weer top daarom kies ik voor oba de beste kapsalon met cheddar kaas echt top. Ps. Daar eten is net stuk beter ivm wachttijd ga daar heem en je word 100% tevreden bedankt voor de top service oba tot de volgende
Все отзывы
Проложить маршрут
Адрес
Kruisstraat 96, Эйндховен, Северный Брабант, Нидерланды
Особенности
Доставка еды
Режим работы
ПонедельникПн 12:00-02:00
ВторникВт 12:00-02:00
СредаСр 12:00-02:00
ЧетвергЧт 12:00-02:00
ПятницаПт 12:00-02:00
СубботаСб 12:00-03:00
ВоскресеньеВс 15:30-02:00
Обновлено: