Где:

Soppa & Sunt

Добавить к сравнению
Добавить фото
20 фото
Еда в "Soppa & Sunt"
Интерьер "Soppa & Sunt"
Посмотрите на внутренний интерьер "Soppa & Sunt"
Здесь можно посмотреть фотографию ресторана "Soppa & Sunt"
Это снимок ресторана "Soppa & Sunt"
Фотография Soppa & Sunt
Фотография Soppa & Sunt
Добавить фото
Оставить отзыв

Обязательно загляните в этот ресторан, если окажетесь неподалёку от Drottning Kristinas Jaktslott (Queen Christina's Hunting Lodge). В Soppa & Sunt вам приготовят хороший вегетарианский суп, салаты и суп из чечевицы. С точки зрения посетителей, персонал здесь компетентный. В этом месте впечатляющий сервис. Это заведение предлагает блюда по демократичным ценам. Гости присвоили этому ресторану рейтинг 4.3 на Google.

Часто упоминается в отзывах

Отзывы посетителей "Soppa & Sunt"

/ 155
Перевести отзывы
Сервис временно недоступен Пожалуйста, повторите попытку позже.
Оставить отзыв
user_Evgeny Vlasenko
Вкусные нажористые супы пюре.
user_Rickard Nilsson
Väldigt bra och enkel mat till väldigt rimliga priser. Servicen är också bra, även om stället är lite småtrångt och inte stans bästa lunchrestaurangmiljö. Men trots det är det ett mysigt ställe som förtjänar högsta betyg.
user_Ragna A.
Prisvärt och smakar mycket. Tycker att det längs Kungsgatan i Göteborg finns få matställen värda att besöka om man vill ha något mer än pizza/hamburgare eller paj/smörgås/fika. Men Soppa & Sunt är ett. Fyra soppar att välja mellan där de flesta är vegan och/eller vegetariska, samt att en av sopporna är ny för varje vecka. Thaisoppa, Tomatsoppa och Linssoppa är standard. Det går utmärkt att välja alla fyra om man vill prova flera. Det finns även "fitnessmeny" att välja på med ris/sallad med quorn/kikärt/kyckling- eller laxbiffar. Sås till. Dessa har jag aldrig prövat. Men sopporna är att rekommendera. Hur vill man ha en soppa? Den ska inte vara blaskig eller se tråkig ut med lagom stora bitar i, smaka mycket och mustigt likväl vara mättande. Jag tycker att allt stämmer in på sopporna här - jag som tränande matglad i mina bästa år, blir bra mätt och alla soppor är lika goda. Priset är dessutom oslagbart. Salladsbuffén är väl att ta i och kalla den, där finns kanske fyra olika sallader (typen rivna morötter, gurka, bladsallad, bönsallad) med dressing att välja på. Helt ok för det priset, men hade inte kallat den för buffé. Stället har funnits länge (och möjligen bytt ägare då det hette Soppdax innan?), och inredningen SKRIKER nittiotal med kanariegul/orange färg och glasflaskor med inlagda tomater och chilifrukter anno 1705 längs med väggarna. Stället hade tjänat så mycket på att fräscha upp inredningen. Även byta till mindre vingliga stolar/bord. Vet inte hur trångt det är under lunchtid, men det är relativt gott om bordsplatser. PLUS: Vegan/vegetariskt. Mycket mat för bra pris. Centralt. De bakar sitt bröd själva. Om man frågar kan man få en liten plastburk att provsmaka sopporna i, innan man bestämmer sig - perfekt! MINUS: Inredningen Personalen kan vara lite fjär emellanåt. ___________________
Все отзывы
Супы, Салат, Подходит для вегетарианцев
Закрыто сегодня
$$$$ Стоимость на одного гостя SEK 50 - SEK 91
Soppa & Sunt на карте
© OpenStreetMap contributions
Проложить маршрут Magasinsgatan 13
Гетеборг, Вестра-Гёталанд, Швеция
Адрес
Magasinsgatan 13, Гетеборг, Вестра-Гёталанд, Швеция
Особенности
Возможна оплата картами Веранда Еда навынос Нет доступа для кресел-каталок ТВ
Режим работы
ПонедельникПн 11:00-16:00
ВторникВт 11:00-16:00
СредаСр 11:00-16:00
ЧетвергЧт 11:00-16:00
ПятницаПт 11:00-16:00
СубботаСб 12:00-16:00
ВоскресеньеВс Закрыт
Веб-сайт

Вкусные блюда в городе Гетеборг

Особенности заведений в городе Гетеборг

Обновлено: