Добавить меню
Итальянская, Пицца
Открыт сейчас 16:00 - 22:00
$$$$ Стоимость на одного гостя до 9 €
Kruisstraat 87, Эйндховен
Фотография Il Giardino
Добавить фото
Фотография Il Giardino
+ 14 фотографий Фотография Il Giardino
+ 13 фотографий Фотография Il Giardino
Фотография Il Giardino
+ 11 фотографий Фотография Il Giardino
Добавить фото
Оставить отзыв
Проложить маршрут Kruisstraat 87
Эйндховен, Северный Брабант, Нидерланды

В этом ресторане рекомендуют заказывать блюда итальянской кухни. Многие посетители приходят сюда, чтобы заказать хорошую пиццу и вкусно приготовленную пасту. Доставка еды на дом - несомненный плюс Il Giardino. Вы увидите, что здесь отличный сервис, но многие гости этого места не очень высоко оценили его на Google.

Отзывы посетителей "Il Giardino"

/ 75
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Meer dan een anderhalf uur geleden eten hier besteld en nog steeds niks. Ik belde om te kijken wat er aan de hand is aangezien de website aangeeft dat het al bezorgd is, mevrouw praatte met een onvriendelijke toon en hing op. Toen ik terugbelde had ze in mijn oren geschreeuwd dat ze het druk hebben, dat het nog langer zal duren en hing weer op. Nog nooit in mijn leven zo’n klantonvriendelijke type die in de horeca werkt meegemaakt. Echt schandalig! Op die manier verliezen jullie alleen maar klanten!
Top bediening en heerlijke pizza’s zoals het hoort. Dun, knapperig en goed belegd met verse ingrediënten. ????????
Toen ik nog student was kwam ik hier bijna iedere week. Il Giardino serveert pasta en pizza gerechten en die zijn prima. Op woensdag en donderdag is het extra voordeling waarbij je voor 6 a 7 euro kan kiezen uit iedere pasta en pizza van de kaart. Het is niet hoogstaand en als je een wat hogere standaard hebt m.b.t.bij Italiaans eten kun je beter niet komen.In tegenstelling tot sommige andere restaurantjes aan de Kruisstraat, is deze nog best bijzonder en traditioneel ingericht. Wel is er aan het interieur in 8 jaar tijd niks veranderd. Wat ik wel minder heb gevonden is dat het is veranderd in een afhaal en breng-service. Er staan pizzadozen voor afhaal en de jongen op de bezorgscooter loopt constant heen en weer.Een leuke anekdote is dat ik ooit zelf pizza wilde gaan maken maar het deeg niet meer in huis had. Alle winkels waren dicht maar ik kom op zondag bij Il Giardino aankloppen voor een bolletje deeg. Die kreeg ik zonder problemen, zonder kosten mee van de kok. Dus bedankt nog daarvoor! Ik ben het niet vergeten bij deze beoordeling!
Все отзывы
Проложить маршрут
Адрес
Kruisstraat 87, Эйндховен, Северный Брабант, Нидерланды
Особенности
Доставка еды Еда на вынос Бронирование столиков
Режим работы
ПонедельникПн Закрыт
ВторникВт 16:00-22:00
СредаСр 16:00-22:00
ЧетвергЧт 16:00-22:00
ПятницаПт 16:00-22:00
СубботаСб 16:00-22:00
ВоскресеньеВс 16:00-22:00
Обновлено: