Где:
Стейк-хаус
Закрыто сегодня
$$$$ Стоимость на одного гостя SEK 92-230
Strandgatan 10, Сундсвалль
Фотография The Steakhouse
Добавить фото
Фотография The Steakhouse
+ 17 фотографий Фотография The Steakhouse
+ 16 фотографий Фотография The Steakhouse
Фотография The Steakhouse
+ 14 фотографий Фотография The Steakhouse
Добавить фото
Оставить отзыв

Этот ресторан находится недалеко от местной достопримечательности - Kulturmagasinet. Здесь вам подадут неплохой чили. Гости утверждают, что персонал в The Steakhouse креативный. Клиентам нравится роскошный сервис, но рейтинг этого места невысокий на Trip.

Часто упоминается в отзывах

обед ужин
мясо чипсы начос рыба дорада гамбургеры начос вегетарианские гамбургеры бургеры рыба ассорти гриль ребрышки

Рейтинги "The Steakhouse"

Отзывы посетителей "The Steakhouse"

/ 59
Сортировать по дате Сначала на русском
Оставить отзыв
Перевести комментарии
Då jag hört hur alla varit så lyrisk över The Steakhouse "Mix Grill" med Oxfilé, fläskfilé, & ryggbiff, så var jag ju tvungen att gå hit och testa den! Åh, jösses!! Det var det godaste jag ätit, ever!! Ni måste prova den!!
God mat, mycket mat! Trevlig personal med mycket god service. Jag fick precis vad jag ville ha. Mina barn och barnbarn förgyllde också tillvaron!!
Både jag och sambon hade väldigt höga förhoppningar om stället.Vi hade bokat dagen innan.Vi kom dit, väldigt trevlig lokal och personal. Vi fick bord, som inte var så jättebra placerat.Det drog väldigt från (vad vi tror) ingången, eller ventilation och då sambon är frusen av sig så fick inte hon upp värmen riktigt, (det har sällan varit problem annars inne på andra restauranger)Vi beställde, vi satt och pratade en rätt lång stund.Sambon gick iväg en sväng.Maten kom in medan hon var borta.Köttet såg jättegott ut, fint grillat och allt.Sambon kom tillbaka, kollade på tallriken och sa att hon väl hade beställt pommes, men fick klyftpotatis.Det var kanske en miss ifrån mig att inte säga till när dom kom ut med maten, men jag tänkte inte på det.Vi började äta, men det smakade inget. Det var helt blankt.Det var som att dom lagt köttet på grillen utan varken marinad/glace eller någon form av kryddor.Coleslawen smakade bara vitkål och majonnäs. Inget salt, vitlök eller någon annan krydda/smak.Som sagt lika med köttet.Min bbq sås smakade bara tomat. Sambons smakade iaf lite rökigt, men ingen större skillnad. Vi båda beställde medium, men ena köttbiten var nästan welldone och andra biten var medium, lika på båda tallrikarna.Lite halvsegt kött. Lika för sambons.Det såg ut som att maten fått stå i luckan ett bra tag, för det var inte riktigt varmt (potatisen var lite mer än ljummen, men inte "full varmt" som man förväntar sig när det ska komma från köket) och såsen/dippen hade fått "skinn"/ändrad färg på översta lagret.Vi vet borde ha sagt till, men efter att ha väntat i 50-60 min på maten (sambon kollade klockan) och vi båda har hög ämnesomsättning, var väldigt hungriga och inte ätit på några timmar (då vi trodde att det skulle bli en underbar middag) så åt vi upp och betalade.Men vi fick ju igen glädje av maten. Tyvärr.Förhoppningsvis var det något misstag som gjordes i köket eller dyl, för resten av gästerna i lokalen verkade nöjda.Då vi är här i staden på besök så var det första gången som vi var på The steakhouse, men vi kommer nog inte att komma tillbaka dit.För det priset, ca 800 kr så var det absolut INTE värt varken väntan eller maten.Tyvärr.
Все отзывы
Проложить маршрут
Адрес
Strandgatan 10, Сундсвалль, Вестерноррланд, Швеция
Особенности
Нет доставки
Режим работы
ПонедельникПн 11:00-14:00, 16:00-23:00
ВторникВт 11:00-14:00, 16:00-23:00
СредаСр 11:00-14:00, 16:00-23:00
ЧетвергЧт 11:00-14:00, 16:00-23:00
ПятницаПт 11:00-14:00, 16:00-00:00
СубботаСб 16:00-00:00
ВоскресеньеВс Закрыт
Обновлено: